El PP vol fer ús del padró municipal per fer seguiment dels immigrants "multireincidents"

Els populars insten l'Ajuntament a compartir "informació crucial" amb els "organismes competents" per prioritzar l'expulsió dels immigrants "multireincidents" en situació "il·legal"

El PP de Sant Cugat posa en el punt de mira el padró municipal com a eina per fer seguiment dels "immigrants multireincidents que estiguin en situació il·legal". En una moció al ple de juliol, els populars instaran l'Ajuntament a "col·laborar estretament" amb els organismes competents i a compartir "informació crucial" per "prioritzar l'expulsió" d'aquests immigrants. A més, la formació proposarà que la Policia Local realitzi inspeccions periòdiques per verificar que no es produeixin empadronaments en "habitatges ocupats il·legalment o sobre ocupats". 

CONSULTA LA MOCIÓ DEL PP SOBRE EL PADRÓ I LA IMMIGRACIÓ

Moció per millorar la cobertura de telefonia mòbil

El PP també presentarà una moció que insta l'Ajuntament a reclamar a les operadores de telefonia mòbil que realitzin les "millores tècniques necessàries" que permetin cobrir les zones sense cobertura o amb una cobertura insuficient. Per al partit, les companyies telefòniques "han desatès" les queixes dels veïns i en diversos barris de Sant Cugat "són habituals els talls de connexió i la mala recepció de cobertura des de fa anys". 

CONSULTA LA MOCIÓ DEL PP SOBRE LA COBERTURA DE TELEFONIA MÒBIL

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem