El PP vol posar en marxa un pla d'arrenjament de voreres

Segons el grup municipal s'ha d'actuar de forma "immediata i fer aquelles reparacions a la via pública que tinguin caràcter prioritari i urgent"

El Partit Popular de Sant Cugat ha presentat una moció, pel proper ple de febrer, on demanen l'elaboració d’un pla d’arranjament de voreres. Segons els populars, “la falta de manteniment de les voreres és un dels principals problemes de Sant Cugat", tal com expliquen en un comunicat.

El portaveu popular, Álvaro Benejam, creu que hi ha un dèficit "històric" pel que fa al manteniment i l'arrenjament de les voreres de la via pública a Sant Cugat: "Les voreres malmeses o reparacions que s’haurien de fer de forma urgent i triguen mesos en realitzar-se". Per aquests motius, el grup municipal considera necessari que es realitzi "un estudi que identifiqui al municipi tots els punts de la via pública on cal una intervenció d’arranjament de les voreres, i d’acord amb aquest estudi s’elabori un pla d’arranjament de voreres, de caràcter plurianual i amb la seva dotació pressupostària suficient, que doni compliment a totes les deficiències detectades”.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem