Primàries demana a l'alcaldessa que mantingui la pancarta dels presos polítics

"Prou de fer cas a una 'justícia' que ens empresona, ens fa treure llaços, pancartes i estelades", reclama Primàries Sant Cugat

Primàries ha demanat a l'alcaldessa de Sant Cugat que desobeeixi les ordres de la Junta Electoral i mantingui la pancarta en suport als presos polítics de la façana de l'ajuntament. Ciutadans i PP han demanat a la Junta Electoral que obligui a la retirada de la "simbologia partidista" dels edificis públics tot i que, per ara, no hi ha cap ordre que afecti directament el Consistori santcugatenc.

"Davant de les decisions de la Junta Electoral Central de fer retirar llaços grocs i pancartes dels edificis oficials de la Generalitat, i amb previsió que ordeni la retirada de la pancarta demanant llibertat als presos polítics que hi ha a la façana de l'Ajuntament", Primàries "demana a l'actual alcaldessa que desobeeixi aquest requeriment", exposa el grup polític, que es presenta també a les eleccions municipals de Sant Cugat.

"Prou de fer cas a una 'justícia' que ens empresona, ens fa treure llaços, pancartes i estelades i que permet que VOX faci d'acusació particular en una farsa de judici", argumenta Primàries Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem