Primàries Sant Cugat cessa Francesc Cardoner com a presidenciable de l'EMD de Valldoreix

El Comitè Electoral de Primàries Sant Cugat ha decidit cessar Cardoner després que aquest flirtegés amb el PSC i el seu lloc com a presidenciable de l'EMD l'ocuparà David Sempere

Fa uns dies es va conèixer que Francesc Cardoner seria el presidenciable de Primàries Sant Cugat a l'EMD de Valldoreix, i això és el que ha durat com a presidenciable després que el Comitè Electoral de Primàries Sant Cugat hagi resolt cessar-lo d'aquesta posició pel flirteig de Cardoner amb el PSC en la cerca de pactes preelectorals per a l'EMD de Valldoreix. Amb tot, ara el presidenciable de Primàries Sant Cugat serà David Sempere.

Més info: Francesc Cardoner, candidat per Primàries de Catalunya a l'EMD de Valldoreix

Segons apunta el Comitè Electoral de Primàries, tots els candidats de la formació, inclòs Cardoner, havien signat el Segell Republicà, que lliga als mateixos a comprometre's amb el mandat de l'1-O: "El PSC és corresponsable de l'aplicació del 155 i, per tant, contrari a l'empara, l'esperit i la lletra el Segell Republicà", argumenta el Comitè, que resol com a decisió "irrevocable de cessar del seu càrrec com a candidat a l'EMD de Valldoreix, el senyor Francesc Cardoner i Puig, i nomenar en el seu lloc, el senyor David Sempere i Sánchez".

Cal destacar que la decisió ha estat ratificada per la resta de candidats escollits a les eleccions primàries del passat 23 de febrer de 2019, i se sotmetrà igualment a la ratificació de l'Assemblea d'electors, en la seva propera sessió ordinària.

Per la seva banda, Cardoner assegura que havia parlat amb el Comitè Electoral "per canviar coses que no li agradaven", i que aquest, en lloc de parlar amb ell "ha decidit tirar pel dret". De totes maneres, Cardoner ha assenyalat al TOT Sant Cugat que no ha rebut cap notificació en persona, i que parlarà amb el Comitè per "saber què ha passat".

El Segell Republicà signat per Francesc Cardoner.

Francesc Cardoner ja havia estat president de l'EMD de Valldoreix entre el 2002 i el 2003 per CiU.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem