Primer candidat per presidir la branca juvenil de Convergència a Sant Cugat

El fins ara president de la Joventut Nacionalista de Catalunya, Pol Moragas, va renunciar al càrrec per motius professionals

Javier López és el primer candidat que s'ha postulat oficialment per presidir la secció local de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), la branca juvenil de Convergència. El dimecres 2 de març, la JNC ha convocat una assemblea extraordinària per escollir el nou cap de l'entitat a Sant Cugat. Per ara, la de López és l'única candidatura per substituir en la presidència a Pol Moragas, que va renunciar al càrrec per motius professionals.

Javier López és estudiant de Dret a l'Abat Oliba, treballa al gabinet jurídic d'una empresa a Barcelona i forma part de la Junta Directiva del Club d'Emprenedors de la mateixa universitat. A més, ha estat secretari de CDC Sant Cugat i ha tingut diferents responsabilitats a la JNC en l'àmbit local.

López ha confirmat la seva voluntat de presidir la JNC a través de Twitter, on ha comentat breument els seus objectius: "Projecte amb 3 punts bàsics: món local, Estat propi i refundació CDC".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem