El PSC condemna les preguntes "capcioses" sobre immigració de l’Observatori Sociològic

Els socialistes insten a Junts a rectificar les preguntes de l'enquesta per assegurar una "representació acurada dels parers de la ciutadania"

El PSC Sant Cugat ha condemnat les preguntes elaborades per Junts a l’enquesta de l’Observatori Sociològic. Així, acusen al tinent d'alcaldia de Relacions Institucionals i Bon Govern, Jordi Puigneró, de realitzar preguntes "capcioses sobre la immigració del municipi que porten a identificar immigració amb delinqüència", tal com han expressat en un comunicat.

Davant d'aquesta situació, el grup municipal exigeix una rectificació "immediata" de les preguntes per assegurar "una representació acurada dels parers de la ciutadania".

Així, els socialistes defensen que Observatori Sociològic és una eina "fonamental" per a la recopilació i anàlisi de dades objectives que ajuden tant al govern com als grups de l’oposició a entendre la realitat social de Sant Cugat: "L'ús d’aquesta institució amb finalitats partidistes, amb preguntes tendencioses i esbiaixades és doblement greu si obre la porta a la contaminació d’aquesta plataforma introduint-hi els discursos i les idees de l’extrema dreta", han apuntat.

Aquestes són algunes de les preguntes:

  • Les persones immigrades que delinqueixen de manera reincident haurien de tornar al seu lloc d'origen?
  • Una elevada immigració pot tensionar determinats serveis públics de la ciutat?
  • Una elevada immigració pot posar en risc les tradicions i la llengua del nostre país?

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem