El PSC demana accelerar els tràmits per a la construcció de l'escola La Mirada

El partit reclama l’aixecament de la suspensió aplicada com a mesura cautelar al trasplantament d’arbrat i arbustos, per a construir el nou edifici

El PSC Sant Cugat presentarà una moció al pròxim Ple municipal de desembre per demanar al Govern que l'aixecament "immediat" de la suspensió aplicada com a mesura cautelar al trasplantament d’arbrat i arbustos, i així poder començar l’execució provisional per poder procedir a construir el nou edifici de l'escola La Mirada.

Els socialistes apunten que l'Ajuntament no s'ha posicionat pel que fa a la construcció de l’escola al Parc Urbà de Volpelleres, tot i que el setembre "es va consensuar una moció que demanava la màxima celeritat en la construcció", tal com expliquen en un comunicat.

El partit socialista defensa que l'espai del Parc Urbà de Volpelleres és "òptim" per desenvolupar el projecte educatiu del centre escolar i asseguren que el canvi d'ubicació suposaria "elevades conseqüències econòmiques per l’Ajuntament".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem