El PSC demana crear un nou grup d'Infantil-2 de l'Escola Bressol de Valldoreix

El PSC alerta que les places a les escoles bressol són "insuficients"

El PSC reclamarà que l'Escola Bressol Municipal de Valldoreix tingui un nou grup d'Infantil-2 pel curs 2024-25 i poder donar resposta a l'augment de la demanda. "Les places que hi ha ara són insuficients i la demanda per assistir a les escoles bressol municipals augmenta", exposen els socialistes. Així, portaran al ple municipal de l'Ajuntament de Sant Cugat, que gestiona aquests equipaments, la petició perquè l'Escola Bressol passi a tenir tres grups el curs vinent. 

Segons el PSC, l'escola té cabuda per un nou grup de 20 infants i afirma que el govern de l'EMD de Valldoreix "està d’acord amb optimitzar l’espai". A més, el partit assenyala que el Departament d’Educació subvenciona aproximadament 2/3 de la quota a Infantil-2 i que l'Escola Bressol de Valldoreix està autoritzada per acollir més infants i no caldria un tràmit especial. "Per tot això, el PSC demana al Ple augmentar un grup d’I2 a l’EB Valldoreix per al curs 24-25 a través d’un acord de l’EMD", conclou. 

Inversió en educació

D'altra banda, el PSC demanarà al ple municipal que l'Ajuntament de Sant Cugat s'adhereixi a la Iniciativa Legislativa Popular per incrementar fins al 6% del PIB que la Generalitat de Catalunya destina a l'educació. "La despesa pública que es destina a l’educació a Catalunya és del 3,82% del PIB del 2020, molt lluny dels països europeus amb excel·lència en educació que volem", recalquen els socialistes. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem