El PSC demana modificar les bonificacions de famílies nombres i plaques solars

L'objectiu del grup municipal és "una redistribució justa i equitativa dels impostos"

El PSC Sant Cugat ha presentat unes al·legacions a les Ordenances Fiscals que va presentar l'equip de govern amb la intenció d'assolir "una redistribució justa i equitativa dels impostos". Entre aquestes al·legacions, destaca la modificació de la bonificació de l'IBI en famílies nombres i en la instal·lació de plaques solars.

Amb això, els socialistes demanen mantenir el topall econòmic a les famílies nombroses en la bonificació de l'IBI per la renda, i tot i que veuen amb bons ulls utilitzar el criteri del valor cadastral de l'immoble, consideren que no ha de ser l'únic. D'altra banda, el grup municipal sol·licita modificacions en la bonificació fiscal per la instal·lació de plaques solars. "Estem a favor del suport fiscal al comportament mediambiental sostenible, però creiem que s'ha d'apostar amb més valentia per les bonificacions als habitatges plurifamiliars en decrement dels habitatges unifamiliars" tal com han assenyalat en una nota.

Amb tot, la portaveu del PSC Sant Cugat, Elena Vila, reivindica la necessitat de garantir uns serveis públics de qualitat: "Hem perdut una gran oportunitat pel que fa a les Ordenances Fiscals. És important treballar una actualització de la base fiscal i aprofundir en la progressivitat de les ordenances, per tal de garantir uns serveis públics de qualitat".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem