El PSC posa en valor la col·laboració amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona

L'exalcalde de Barcelona Jordi Hereu ha mostrat el seu suport a la candidatura de Pere Soler a l'alcaldia de Sant Cugat

"Nosaltres som municipalistes i creiem que Catalunya es construeix des de cada una de les seves viles i ciutats", ha declarat el darrer alcalde socialista de Barcelona, Jordi Hereu, que s'ha apropat a Sant Cugat aquest dilluns 22 d'abril per donar suport a la candidatura de Pere Soler i posar en valor el fet que Sant Cugat formi part de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Soler ha explicat que, com a president de l'Àrea Metropolitana, "Hereu va teixir la llei de l'AMB que va determinar que qualsevol municipi que pertanyia en una de les tres entitats metropolitanes - la de residus (que era el cas de Sant Cugat), la de transport o la mancomunitat - havia de formar part de l'AMB". Aquesta, segons Hereu, serveix per "unir esforços amb allò que és important, tot respectant la personalitat de cada un dels municipis".

En aquest sentit, Soler ha valorat "la bona relació amb Barcelona, amb qui compartim espais comuns, com Les Planes, i també serveis comuns, en els que hauríem d'aprofundir". En aquest sentit, ha destacat que des de l'AMB s'hagin injectat "al voltant de 20 milions d'euros a Sant Cugat entre inversions, programes i projectes" i ha posat els exemples del carril bici que ha de connectar Sant Cugat amb Rubí o els projectes de rehabilitació de la Villa Monsterrat o de l'antic Ajuntament com a futurs projectes que necessiten del suport de l'AMB.

D'altra banda, Hereu ha volgut recolzar la candidatura a l'alcaldia de Pere Soler, a qui ha definit com "una persona que sempre l'he vist lluitant per Sant Cugat; en aquests últims quatre anys fent-ho des del govern". Un govern que l'exalcalde de Barcelona considera que "ha funcionat i ha tirat endavant, sent un govern plural que ha treballat amb l'objectiu comú de millorar Sant Cugat".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem