PSC Sant Cugat i les Joventuts Socialistes reivindiquen el Dia del Treballador

Les formacions locals animen a la classe treballadora a sortir a manifestar-se pel Dia del Treballador en un manifest

PSC Sant Cugat i les Joventuts Socialistes s'han posicionat a favor del Dia del Treballador, celebrat el dissabte 1 de maig, en un manifest elaborat per ells, en el qual animen a la classe treballadora a prendre els carrers. En el seu manifest, els socialistes alerten que la Covid-19 "no pot aturar les reivindicacions dels treballadors".

Així doncs, en el manifest, les formacions assenyalen que després que esclatés la crisi del coronavirus el març del 2020 "la classe treballadora va entrar en una incertesa sobre el seu futur laboral" una situació laboral que han assenyalat que afecta sobretot al jovent, i és que a Catalunya "hi ha una major diferència en la disminució o eliminació de la jornada laboral (ERTOs) entre el jovent i la franja d'edat a partir dels 30 anys)".

D'altra banda, les formacions han volgut valorar la tasca que s'està realitzant des de l'Ajuntament de Sant Cugat: "Cal reivindicar i felicitar el paper del govern municipal en la seva defensa de la classe treballadora i la seva tasca de reconstrucció social i econòmica de la nostra ciutat".

Finalment, des de la Joventut Socialista de Sant Cugat han reivindicat que la sortida de la crisi de la Covid-19 "no l'han de pagar els i les joves i, per això, demanem que es tingui en compte al jovent per part de totes les administracions".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem