El PSC Vallès Oest ha posat en marxa l’Oficina Parlamentària

La Federació del PSC Vallès Oest ha posat en marxa l’Oficina Parlamentària

La Federació del PSC Vallès Oest ha posat en marxa l’Oficina Parlamentària divendres 28 de gener a Sant Cugat. L'objectiu de l'ens és "unir forces amb les organitzacions del Vallès Oest", segons ha explicat Eva Candela, regidora de l’Ajuntament de Terrassa i diputada del Parlament de Catalunya.

En aquest primer acte de l'entitat han participat Ana Maria Martínez, alcaldessa de Rubí i diputada provincial delegada de Comerç de la Diputació de Barcelona, Pere Soler, tinent d'alcalde de Sant Cugat i portaveu del Consell Comarcal del Vallès Occidental, i Eva Candela

El primer dia d'estrena de l'Oficina Parlamentària s'ha destinat a visitar els comerços de l'eix comercial de Sant Cugat. "Hem anat a escoltar-los", ha explicat Elena Vila, regidora de Comerç. "Ens han dit que s'han hagut de reinventar arran de la pandèmia i que estan agraïts i contents de la relació amb l'Ajuntament".

Dimarts 1 de febrer a les 18 h tindrà lloc una taula rodona per parlar de la reforma laboral a la Casa de Cultura, organitzat per la mateixa Federació. Hi participaran diversos ens empresarials, entre ells l'entitat Sant Cugat Empresarial.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem