Puigdemont carrega contra ERC Sant Cugat per no declarar Llarena persona non grata

"La gent d'ERC perseguim la independència, no la venjança", va argumentar la regidora republicana Alba Gordó

El vot contrari d'ERC Sant Cugat a declarar el jutge Pablo Llarena com a persona non grata està generant polèmica en l'entorn independentista. Junts per Sant Cugat va presentar al ple municipal una proposta per declarar el magistrat del Tribunal Suprem com a persona non grata al municipi i la moció no va tirar endavant pel rebuig d'ERC, PSC i Ciutadans.

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha carregat contra el partit republicà per la seva decisió a través d'una piulada a Twitter. "Aquest Llarena és el mateix que ens persegueix per haver fet el referèndum de l’1 d’octubre i haver declarat la independència. És el mateix que és guardonat per la fundació ultra Villacisneros precisament per aquests mèrits. Senzillament, no ho entenc", lamentava.

La crítica de Puigdemont ha trobat resposta en alguns regidors d'ERC a l'Ajuntament de Sant Cugat. "La gent d'ERC perseguim la independència, no la venjança", ha replicat la regidora de Sostenibilitat", Alba Gordó. També ha contestat la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona: "Perseguir als qui ens persegueixen? Assenyalar als qui ens assenyalen? Potser que entre tots ens deixem de noms i fórmules màgiques i treballem pel que volem ser, no?".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem