Puigneró es presenta a les primàries de la llista de Junts per Catalunya al Parlament

El santcugatenc Jordi Puigneró vol formar part de la llista de Junts per Catalunya liderada per Laura Borràs

El santcugatenc Jordi Puigneró, conseller de Polítiques Digitals de la Generalitat, es presentarà a les primàries de Junts per Catalunya per decidir els integrants de la llista electoral a les eleccions del 14 de febrer al Parlament de Catalunya. Els militants del partit hauran de decidir els noms que acompanyaran Laura Borràs, que serà la presidenciable després de guanyar al santcugatenc Damià Calvet en les primàries.

Més info: El santcugatenc Damià Calvet perd les primàries de Junts davant de Laura Borràs

"No és hora d'ajornar la independència. És hora de treballar-hi cada dia des de tots els àmbits. Perquè no serem un país social si no som un Estat independent. Per això em presento", ha anunciat Puigneró a través d'un misstge a Twitter. El santcugatenc també va felicitar Borràs per la victòria: "Els militants han parlat alt i clar, i estarem al teu costat per fer possible un govern compromès amb la ciutadania i la independència de Catalunya sota el lideratge de la primera presidenta de la història del país".

Jordi Puigneró va ser regidor per CiU a l'Ajuntament de Sant Cugat entre 2005 i 2013, any en què va assumir la direcció general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat. El 2016 va ser nomenat Secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital. Des del 2018 és conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem