La regidora Alba Gordó cobrarà el sou de la Generalitat i dietes a l'Ajuntament

Alba Gordó és la nova cap de l'Oficina de Relacions Institucionals del Departament d'Acció Climàtica

La regidora de Sostenibilitat i Joventut, Alba Gordó, ha renunciat al sou que cobra de l'Ajuntament de Sant Cugat. El motiu és que ha estat nomenada cap de l'Oficina de Relacions Institucionals del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i cobrarà la nòmina de la Generalitat de Catalunya, un salari brut de 61.000 euros anuals.

Gordó sí que continuarà cobrant en concepte de dietes per l'assistència a plens municipals i altres comissions de l'Ajuntament de Sant Cugat. La regidora compaginarà la responsabilitat a l'Ajuntament i a la Generalitat.

Mireia Ingla: "Les dues responsabilitats són perfectament compatibles"

Des de Ciutadans, el portaveu Aldo Ciprian ha mostrat la seva "preocupació" per la "falta d'atenció" que considera que tindran les àrees que gestiona Gordó a l'Ajuntament (Joventut i Sostenibilitat). "Les dues responsabilitats són perfectament compatibles", ha replicat l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla.

D'altra banda, el govern ha redistribuït les competències que tenia la regidora Gemma Aristoy, de permís per maternitat. Així s'ho reparteixen entre altres regidories del govern: Esther Madrona (Via Pública i Paisatge Urbà), Marco Simarro (estrangeria i mediació) i Alba Gordó (cooperació, dependència i diversitat funcional i salut).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem