La regidora de Ciutadans Munia Fernández-Jordán abandona el partit

La regidora considera que Ciutadans "s'ha evaporat" i que ja no és el partit que lluita contra "Sánchez y su banda"

La regidora de Ciutadans Sant Cugat, Munia Fernández-Jordán, abandona el partit, segons ha pogut confirmar el TOT i després que la política ho deixés entreveure en un enfilall de Twitter. Fernández-Jordán va fer la manifestació a les xarxes el 12 d'octubre, en veure que el seu partit no havia assistit a la manifestació constitucionalista de Barcelona.

Fernández-Jordán, que també va ser diputada al Parlament de Catalunya, va explicar a la xarxa social el seu descontentament amb el partit. "El Ciutadans pel que jo podia lluitar era el de la batalla contra Sánchez i la seva banda", va escriure. "Des de la marxa d'Albert Rivera, Ciutadans s'ha evaporat."

La regidora lamenta que la situació del país "és greu" i que el seu partit no està a l'altura del que demana el votant. Al seu compte de Twitter ha dit s'ha acomiadat de Ciutadans: "En nom meu no". 

Munia Fernández-Jordan ha confirmat pel TOT Sant Cugat la seva baixa de Ciutadans però no ha volgut fer declaracions sobre el futur de la seva acta de regidora. S'espera que el partit es reuneixi divendres 15 d'octubre per a decidir com actuarà.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem