La regidora Esther Madrona, en les llistes d'ERC a les eleccions al Parlament

La santcugatenca ha estat una de les 7 regidores escollides per representar el Vallès Occidental en les llistes d'ERC al Parlament

La regidora Esther Madrona (ERC Sant Cugat) estarà en les llistes d'ERC a les eleccions al Parlament, després que així ho decidís la militància del partit en un congrés celebrat el dissabte 23 de març a Sabadell. Madrona, així, serà una de les 7 regidores escollides per representar el Vallès Occidental en les llistes d'ERC al Parlament.

Esther Madrona és actualment regidora de Cicle de Vida, Promoció de la Ciutat i Memòria Històrica en l'Ajuntament de Sant Cugat i formarà part de la llista d'ERC. Durant el congrés, la regidora santcugatenca es va comprometre a treballar per la ciutadania de Catalunya, tal com explica ERC en un comunicat: "Em comprometo a treballar per millorar la qualitat de vida de la ciutadania, i per una República Catalana feminista i socialment justa".

D'altra banda, Juli Fernàndez, diputat i exconseller de territori, serà la persona que encapçala aquesta llista de representats del Vallès Occidental. "Tenim clar que la república no és una qüestió de temps sinó que és una qüestió de força i, per tant, necessitem ser els màxims possibles. Engresquem a la gent! Hem fet el que mai ningú havia fet, sabem el que volem i treballem amb l'objectiu de la gent visqui millor", va declarar durant el congrés.

La resta de representants del Vallès Occidental són:

  • Juli Fernàndez Olivares, diputat i exalcalde de Sabadell i exconseller de Territori
  • Anna Bigordà Rodó, 1a tinenta d'alcaldia d'Ullastrell
  • Gerard Garrido Gutiérrez, regidor de Montcada i Reixac
  • Marçal Llimona Creixell, regidor de Viladecavalls
  • Karen Barrios Vargas, de Barberà del Vallès
  • Naomi Mora Sanchez, 3a tinenta d'alcaldia de Palau-solità i Plegamans
  • Teresa Ciurana Satlari, exregidora de Terrassa

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem