Roldán reivindica el PP com "la garantia que no hi hagi un govern separatista"

La número 2 del PP de cara a les eleccions, Lorena Roldán, ha visitat Sant Cugat amb l'eurodiputada Dolors Montserrat i el president de la secció local dels populars, Álvaro Benejam

La campanya electoral de cara a les eleccions catalanes del 14-F arriba a la porta l'equador, el divendres, 5 de febrer. I el Partit Popular l'ha exercit a Sant Cugat amb dos dels actius més potents: la número 2 del partit a Catalunya, Lorena Roldán, i l'eurodiputada Dolors Montserrat, que han estat acompanyades del president de la secció local del partit, Álvaro Benejam. Un acte de campanya en el qual Roldán ha apuntat que "la tendència del PP és a l'alça", i ha reivindicat "la capacitat de gestió que ha demostrat el PP en la crisi de la Covid-19", posant com a exemple el cas de la Comunitat de Madrid, presidida per Díaz Ayuso.  

"Un Govern incompetent"

Roldán ha aprofitat per criticar la gestió de la pandèmia a Catalunya, i ha titllat el Govern de la Generalitat d'"incompetent i irresponsable". En aquest sentit, la número 2 del PP a Catalunya ha explicat que la formació proposa "un pla de mesures per ajudar els sectors més tocats per aquesta crisi". Un pla de mesures adreçat a, tal com ha dit Roldán, "recuperar l'economia, recuperar la sanitat i recuperar la convivència". En aquest sentit, ha explicat que "les propostes del PP beneficiaran tant als que són independentistes com els que no ho són".

En la mateixa línia, l'eurodiputada Dolors Montserrat ha afirmat que el PP "presenta propostes de salut, treball i convivència per a tots els catalans", i ha assegurat que "Catalunya no mereix tenir un altre Govern independentista que ha dividit els ciutadans"

El PP, "la garantia de no tenir un Govern separatista"

La número 2 del Partit Popular considera que el PSC "ja ha escollit socis" en cas de necessitar-los per governar: "Pactaran amb Esquerra Republicana". En aquest sentit, Roldán ha titllat l'anomenada mesa de diàleg de "vergonyosa", en la qual "es planteja parlar de presos polítics com si aquí el que tenim sigui una dictadura". De fet, la popular ha explicat que el que hi ha "són uns senyors que el 2017 es van saltar la llei i ara en paguen les conseqüències". Per tot plegat, considera que el "PSC no té cap inconvenient en anar de la mà d'ERC", i ha defensat que el PP vol "evitar-ho". Dolors Montserrat i ha afegit que "Catalunya no es mereix un altre tripartit".

A més, Roldán ha afirmat que el procés ha deixat "una dècada de ruïna i decadència", i ha reivindicat que si el PP és fort "serà la garantia de no tenir un Govern separatista". En aquesta línia, Montserrat ha definit el PP com a "un valor segur".

"L'independentisme és un projecte fallit"

La número dos del Partit Popular ha destacat també la importància de "deixar enrere la divisió i l'enfrontament", i ha afirmat que "l'independentisme és un projecte fallit". En aquest sentit ha tornat a criticar el Govern: "Tenim un govern que es gasta diners en l'independentisme quan tenim molta gent que ho passa malament", i ha assenyalat que el Govern "no té clares les prioritats de la ciutadania".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem