Romeva podrà actuar en actes electorals per a les eleccions generals

La Junta Electoral Central ha resolt favorablement un recurs perquè tant el pres polític santcugatenc, com Junqueras, Rull Turull o Jordi Sánchez puguin participar en la campanya

El pres polític santcugatenc, Raül Romeva, que fa més d'un any que és en presó preventiva i fa unes setmanes va declarar en el judici del procés, podrà participar en actes de la campanya electoral de cara a les eleccions generals. I és que la Junta Electoral Central ha resolt favorablement a un recurs presentat per Romeva i altres presos polítics, com Oriol Junqueras, Jordi Sánchez, Jordi Turull o Josep Rull, per poder participar en actes electorals.

Segons apunta l'Agència Catalana de Notícies (ACN), Romeva i Junqueras actuaran durant mitja hora un acte de campanya que ERC celebra a Cambril el pròxim diumenge, a les 12 h. També permet dues entrevistes de mitja hora diumenge i dilluns, que ERC està encara pendent de tancar. En denega una altra diumenge a les 12.30h perquè coincideix amb l'hora de dinar al centre penitenciari.

Cal destacar que Romeva tancarà la llista d'ERC-MES per a les municipals.

Més info: Romeva tancarà la llista d'ERC per a les municipals apostant per "una ciutat republicana"

 
Comentaris

Destaquem