Roser Casamitjana: "Espero fer de Sant Cugat una ciutat més oberta i transparent"

ICV-EUiA ha presentat aquest diumenge els 25 membres de la llista per encarar les eleccions municipals

ICV-EUiA ha presentat la candidatura encapçalada per Roser Casamitjana aquest diumenge 19 d'abril al Xalet Negre, de cara a les eleccions municipals del 24 de maig.L'alcaldable i els 5 primers membres de la llista, que ja es van presentar dies enrere, han comptat amb la presència dels 25 membres que formen la candidatura.

Una llista que, tal com destaca Casamitjana "s'ha fet després d'escoltar a la ciutadania, s'ha obert i s'ha anat a buscar a gent independent que representés cadascun dels barris de Sant Cugat. Gent amb vàlua, implicació i seriosa que treballa per aconseguir una ciutat cohesionada on càpiga tothom".

L'alcaldable, que confia a mantenir els resultats obtinguts en les eleccions del 2011, ha destacat que aquesta és una candidatura "plural, diversa i variada on els objectius principals passen per enfortir el grup i confluir amb la resta de forces d'esquerres per acabar amb la majoria de Convergència i fer de Sant Cugat una ciutat més oberta i transparent".

Una proposta de país

Josep Vendrell és Diputat al Parlament de Catalunya. FOTO: Lali Puig

L'acte ha comptat amb la presència del diputat al Parlament de Catalunya Josep Vendrell.

El diputat ha volgut remarcar que la proposta de Roser Casamitjana, un programa amb 20 eixos temàtics i 125 propostes, va de la mà amb gairebé les altres formacions que Iniciativa té al territori català.

Segons Vendrell, que ha valorat molt positivament el paper de la formació local en els últims quatre anys, "l'objectiu principal per aquestes eleccions és fer un pas endavant per acabar amb la política d'austeritat, polítiques neoliberals de retallades socials que tan de mal econòmic i social han provocat a Catalunya".

La llista

Roser Casamitjana acompanyada de Josep Maria Balcells, número 25 a la candidatura. FOTO: Lali Puig

Al capdavant de la llista d'ICV-EUA, juntament amb Casamitjana, seran Ramon Gutiérrez com a número 2, Joan Barba com a número 3, Assun Reyes com a número 4 i Isidre Marias com a número 5 de la coalició ecosocialista.

Casamitjana ha aprofitat per presentar els representants dels ecosocialistesl'EMD que seran Carme Babiloni, Pablo Alonso, Josep Maria Fe i Josep Maria Major.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem