Sant Cugat clama per la llibertat dels presos polítics per Sant Pere

Entitats, autoritats i públic en general han reivindicat la seva llibertat durant la celebració

Sant Cugat del Vallès ha clamat per la llibertat dels presos polítics durant la celebració de Sant Pere aquest dissabte, 29 de juny. Just en acabar l'Esclat de Festa Major a la llotgeta del Monestir, les diferents entitats han començat a cridar "llibertat presos polítics", mentre lluïen cartells que demanaven aquest fet. Un clam al quan s'han sumat part dels representants polítics, i la ciutadania en general.

 

Posteriorment, i just abans de començar el ball del Paga-li, Joan, la cobla ha interpretat l'himne nacional de Catalunya, Els Segadors, moment en el qual el públic i part dels representants polítics han lluït novament els cartells demanant la llibertat dels presos polítics.

 

 

"Paga-li, Joan", ball del vano i el ram. Foto: Bernat Millet.

La Festa Major al TOT

Segueix tota l'actualitat de la Festa Major al canal TOT Festa Major, i consulteu les activitats previstes a l'agenda. Tota l'actualitat la podeu trobar a les xarxes socials del TOT Sant Cugat, a Twitter, Facebook i Instagram. I des del divendres, 21 de juny, podeu trobar el programa TOT Festa Major juntament amb la revista. També podeu consultar el programa en format digital. No us perdeu res!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem