Sant Cugat es compromet a "no deixar ningú enrere" en l'educació

Sant Cugat i la resta de Ciutats Educadores firmen el manifest per al Dia Internacional, 30 de novembre, que té com a lema "La ciutat Educadora no deixa ningú enrere"

El Ple de Sant Cugat ha aprovat per unanimitat el manifest per al Dia Internacional de la Ciutat Educadora, el 30 de novembre, que enguany posa el focus en la desigualtat accentuada per la pandèmia amb el lema "La Ciutat Educadora no deixa ningú enrere". L'Ajuntament signa el document comprometent-se a "no deixar ningú enrere".

El document de l'Associació Internacional de Ciutats Educadores, que engany celebra el 30è aniversari, exposa que en el decurs de les darreres dècades "les desigualtats han augmentat en molts espais urbans del món globalitzat. El creixement econòmic i el desenvolupament social s'han distribuït de manera desigual i han generat processos creixents de fragmentació i segmentació urbana".

Així, es declara que les Ciutats Educadores "ens comprometem a treballar per articular respostes multidimensionals innovadores, que permetin desenvolupar les competències personals i socials del conjunt de la ciutadania, sense exclusions. De la mateixa manera, creiem necessari incorporar les cures com una estratègia fonamental per garantir que totes les persones compten amb els suports necessaris per a desenvolupar-se amb plenitud i dignitat".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem