Sant Cugat En Comú aposta per crear un parc interurbà en el camp de golf de Can Sant Joan

La formació santcugatenca, juntament amb els seus homònims de Rubí, han traslladat una proposta de resolució al grup Parlamentari de Catalunya En Comú

Sant Cugat En Comú mostra la seva disconformitat en la reobertura del camp de golf de Can Sant Joan i aposten per la reconversió de l'equipament en un gran parc interurbà. Així ho ha anunciat la formació santcugatenca qui, juntament amb En Comú Podem Rubí, ha traspassat una proposta de resolució al grup parlamentari de Catalunya En Comú Podem.

Més info: La Generalitat treballa per reobrir el camp de golf de Can Sant Joan

Per la seva banda, l'Institut Català del Sòl, propietari dels terrenys, va notificar la intenció de reobrir el camp de golf l'objectiu d'adaptar-lo en format més petit que l'actual i enfocat a l'esport base, una proposta que no ha estat ben rebuda per cap de les dues formacions locals.

Per a Ramon Gutiérrez, portaveu de Sant Cugat En Comú: "La nostra aposta és fer un ús públic del parc i utilitzar els equipaments ja existents com a centres culturals i cívics. Creiem que en el context d'emergència climàtica ens calen comunitats vegetals resilients i biodiverses i no extensions de gespa amb alta demanda hídrica. És important entendre l'espai com un àmbit a renaturalitzar, a ocupar per comunitats vegetals mediterrànies, en un àmbit d'ús de baix impacte per part de la ciutadania".

Amb tot, en la proposta enviada al grup parlamentari de Catalunya En Comú, ambdues formacions polítiques demanen aturar la reobertura i qualsevol tràmit que signifiqui o pugui significar la reobertura del camp de golf de Can Sant Joan; iniciar els treballs per convertir les 90 hectàrees de l'antic camp de golf de Can Sant Joan en un parc periurbà i crear una taula de treball entre INCASOL, Ajuntament de Sant Cugat i Rubí per acordar un projecte del futur parc periurbà a l'antic camp de golf de Can Sant Joan".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem