Sant Cugat es compromet a fomentar el lleure per a les persones amb discapacitat

El consistori elaborarà un nou Pla d'Acció per a persones amb discapacitat per donar resposta a les mancances del que es va aprovar el juny

L'Ajuntament de Sant Cugat s'ha compromès a fomentar el lleure de qualitat per a les persones amb discapacitat. Ho ha fet en una moció institucional impulsada per Junts per Sant Cugat que ha tirat endavant el Ple Municipal d'aquest dilluns, 20 de març.

A banda d'avaluar el Pla d'Acció per a persones amb discapacitat aprovat el passat mes de juny per elaborar-ne un de nou que doni continuïtat a les iniciatives que han funcionat i solucions a les mancances detectades, els diferents partits del consistori s'han posat d'acord en impulsar un seguit de mesures que millorin la qualitat de l'oci del col·lectiu.

Entre aquestes mesures trobem la promoció d'activitats pensades per a persones amb discapacitat, l'organització i gestió de sessions a discoteques dirigides a aquest col·lectiu o l'oferiment d'espais de participació a les persones joves per fer-les protagonistes de les propostes de lleure que es proposen per al col·lectiu.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem