Sant Cugat homenatja les víctimes del franquisme

L'acte coincideix amb el 80è aniversari de l'entrada de les tropes feixistes a la ciutat el 26 de gener

Sant Cugat del Vallès retrà homenatge a les víctimes del franquisme aquest dissabte, 26 de gener. Ho farà amb un acte públic a la plaça de Barcelona, a les 13.30 hores, organitzat per PDeCAT, CUP, ERC, Sant Cugat En Comú, PSC i Moviment d'Esquerres, i que comptarà amb la intervenció de l'historiador local José Fernando Mota.

L'acte coincideix amb el 80è aniversari de l'entrada de les tropes franquistes a Sant Cugat, el 26 de gener de 1939. Durant tot el dia, a més, a la ciutat hi haurà altres activitats per recordar l'efemèride.

D'aquesta manera, Arran Sant Cugat organitza una jornada antifeixista al municipi. Així, a les 12 hores hi haurà la Ruta Històrica del franquisme a Sant Cugat, organitzada pel Museu del Monestir, des d'on comença aquesta rua. Ja a la tarda, a les 17 hores, es pintarà un mural al Casal de Torreblanca, i a les 19 hores es farà una conferència de Mireia Vehí i Ignasi Bernat, per explicar què és el feixisme i com combatre'l.

Per tancar la jornada, a les 21.30 hores hi haurà un sopar popular que acabarà amb un concert a càrrec de Pasquines i Pubilles Ninja, a partir de les 22.30 hores, també al Casal de Torreblanca.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem