Sant Cugat ofereix més de 160.000 euros en una convocatòria de subvencions municipals

Les ajudes són per a temes socials, culturals, educatius, esportius i de joventut i es poden demanar fins al 15 de setembre

L’Ajuntament de Sant Cugat ha obert una convocatòria les subvencions de l’any 2020 adreçades a entitats o particulars que realitzin activitats dins dels àmbits de Polítiques Socials, Cultura i Joventut, Educació i Esports. L'import total d'aquestes ajudes és de 165.500 euros.

En concret, es destinaran 40.000 euros a Cultura i Joventut: Suport i dinamització a entitats; 31.000 euros a esports; 30.000 euros a polítiques Socials: Subvencions a entitats projectes socials; i 64.500 euros a educació.

Les activitats que es poden acollir a aquesta subvenció han de ser d’interès públic, s'han de fer al terme municipal de Sant Cugat i poden tenir una naturalesa cultural, esportiva, recreativa, juvenil, educativa, de salut, de polítiques socials o cívica.

Les sol·licituds, en tots els àmbits, es poden presentar fins al dimarts 15 de setembre d'aquest any. Per tramitar-les, cal seguir totes les instruccions publicades a l’apartat de tràmits de la seu electrònica de l’Ajuntament.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem