Sant Cugat reclama l'obertura de tots els centres sanitaris locals durant tot l'any

La proposta de resolució contempla garantir l'obertura durant tot l'any del CAP Valldoreix, el CAP Turó de Can Mates, el Consultori de Les Planes i el de La Floresta

Sant Cugat fa un pas endavant per mantenir oberts els centres sanitaris locals durant l'estiu, després que el ple municipal hagi presentat una moció institucional al ple celebrat dilluns 20 de juny. La moció promoguda per Ciutadans reclama "mantenir oberts i a ple rendiment" durant l'estiu els centres d'atenció primària a Valldoreix i Turó de Can Mates i els consultoris de Les Planes i La Floresta.

Els centres sanitaris i consultoris esmentats tanquen durant els mesos d'estiu, cosa que provoca que els ciutadans hagin de desplaçar-se a Sant Cugat per ser atesos pels serveis sanitaris. En aquest context, Ciutadans ha reclamat "la recuperació i normalització dels serveis sanitaris que es presten a la ciutat".

La proposta de resolució contempla "garantir l'obertura durant tot l'any del CAP de Valldoreix, el CAP Turó de Can Mates, el Consultori de Les Planes i el de La Floresta sense cap retall en els serveis". A més, demanen que la Mútua de Terrassa "doti econòmicament les partides corresponents que permetin garantir la disponibilitat de recursos humans i materials que garanteixin la prestació de serveis sense interrupció al llarg de tot l'any".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem