Sant Cugat referma el seu compromís amb la infància

L'Ajuntament es compromet a fer una inversió més "gran i eficient" en la infància que garanteixi els recursos necessaris i drets dels infants

Sant Cugat referma el seu compromís amb la infància en el marc del 20 de novembre quan es commemora l'aprovació de la Convenció sobre els Drets de l’Infant (CDI), així doncs l'Ajuntament ha decidit sumar-se al moviment al costat d'UNICEF. És per això que es comprometen a fer una inversió més "gran i eficient" en la infància, garantint l'assignació dels recursos necessaris i els drets dels infants, en el Ple del dilluns 20 de novembre.

El Dia Mundial de la Infància és el dia mundial d'acció per als nens, nenes i adolescents, els quals segons l'Ajuntament, "són al centre de les nostres decisions polítiques", tal com expressen en un comunicat. Assegurar la consecució dels seus drets "és una qüestió col·lectiva i de compliment obligat" des de l'administració local. Per això es comprometen amb la promoció d'una inversió més "gran i eficient" per avançar en una sèrie d'objectius; impulsar els espais socialment inclusius on no hi hagi discriminació social, econòmica ni de gènere, incorporar la participació infantil i adolescent impulsant la creació d'òrgans estables, dedicar recursos i impulsar mesures per combatre la pobresa infantil, treballar la prevenció del risc i la violència, impulsar un medi ambient sa i promoure els drets dels infants i adolescents a escala global.

Dos membres del Consell d'Infants han fet la lectura del manifest en el Ple. Amb tots aquests reptes, Sant Cugat i l'Ajuntament manifesta el seu compromís en el marc del Dia Mundial de la Infància.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem