Sant Cugat referma el seu compromís amb la lluita contra la desigualtat

A través de la junta de portaveus, el ple municipal ha donat suport al manifest feminista que es va llegir el 8 de març

El ple municipal de Sant Cugat ha mostrat el seu suport a la lluita contra la desigualtat reivindicant el manifest que es va llegir a la plaça de la Vila durant el Dia Internacional de les Dones. A través d'una declaració de junta de portaveus, els grups municipals han refermat el seu compromís per "construir territoris més inclusius, més segurs, més feministes i més equitatius". Així, el ple ha apuntat que assumeix "la responsabilitat d'incorporar el feminisme" en la seva acció i de dotar les polítiques de gènere dels "recursos necessaris" per continuar avançant "en la construcció d'una societat inclusiva que garanteixi els drets de totes les persones". 

Més info: Una jornada reivindicativa i multitudinària: així ha viscut Sant Cugat el 8-M

CONSULTA LA DECLARACIÓ DE LA JUNTA DE PORTAVEUS

La declaració de la junta de portaveus també ha recordat que "la igualtat de gènere continua sent el desafiament més gran en matèria de drets humans i la pedra angular per construir societats inclusives". El ple també ha posat el focus en els drets de les nenes i les dones perquè "encara no estan garantits i enfronten possibles retrocessos mentre el patriarcat, el masclisme, l’heteronormativitat, el racisme, el colonialisme, el militarisme i l’imperialisme continuïn impregnant les estructures socials, polítiques i econòmiques arreu del món, en aliança amb el capitalisme i l’avenç del conservadorisme i l’extrema dreta".

El PP i Vox hi han votat en contra.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem