Sant Cugat rep el guardó ‘Ciudad de la Ciencia y la Innovación’

La distinció premia les ciutats de la Red Innpulso que innoven per crear societats més segures, inclusives, sostenibles i resilients

L’Ajuntament de Sant Cugat ha rebut divendres 11 de novembre la distinció Ciudad de la Ciencia y la Innovación amb la que el Ministeri de Ciència i Innovació dona suport a les polítiques locals "innovadores i amb l'objectiu de crear ciutats més segures, inclusives, sostenibles i resilients", segons explica el consistori en un comunicat.

Sant Cugat és una de les 20 ciutats i municipis que han rebut aquest reconeixement, que ha volgut reconèixer l' impuls a estructures, institucions i empreses locals amb un component científic, tecnològic i innovador.

Pere Soler, tinent d’alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat, Seguretat i Transport, ha celebrat el reconeixement i ha detallat que la fita és "implicar tots els agents; universitats, empreses, administració... perquè aquest és un projecte col·lectiu, de ciutat, que cal continuar construint per fer una societat millor i posar la innovació al servei de la ciutadania”.

Ha presidit el lliurament de guardons la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, que ha destacat el paper proactiu dels ajuntaments innovadors per a crear "més i millors oportunitats de treball i un nou model de desenvolupament sostenible en els municipis". 

Sant Cugat forma part de Red Innpulso

Sant Cugat es va incorporar el juny de 2022 a la Red Innpulso, formada actualment per 83 ciutats que aposten pel foment de la Recerca, el Desenvolupament i la Innovació (R+D+I), que pretén compartir bones pràctiques en la gestió de polítiques i iniciatives de comunicació per a traslladar aquests projectes a la ciutadania.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem