Sant Cugat, satisfet amb el futur parc de Can Sant Joan

L'alcaldessa ha explicat que Incasòl els farà una proposta en detall del futur projecte de parc

Mireia Ingla ha reaccionat a la decisió del vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, sobre el futur parc que s'urbanitzarà a Can Sant Joan. El dilluns 27 de setembre s'ha confirmat que el terreny de l'antic camp de golf de Can Sant Joan serà finalment un parc interurbà entre Sant Cugat i Rubí.

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha expressat alegria per la decisió: "Des del govern, a l'inici de mandat, vam dir que no volíem un nou golf a Can Sant Joan., volíem que aquell espai fos d'accés al públic. És una molt bona notícia per la ciutat." Ingla ha explicat que el pròxim pas és que l’Institut Català del Sòl (Incasòl) faci una proposta en detall del que implicarà aquest projecte. 60 hectàrees seran per al parc i la resta seran per a activitats econòmiques: "Els detalls de la funció que tindrà cada hectàrea no els hem parlat, però amb el que queda extra de terreny és impossible fer-hi un camp de golf", ha aclarit l'alcaldessa.

Més info: Puigneró anuncia que l’antic camp de golf de Can Sant Joan serà finalment un parc

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem