Sant Cugat tindrà quatre alcaldes accidentals durant l'agost

Susanna Pellicer, Eloi Rovira, Cristina Paraira i Joan Puigdomènech seran, per aquest ordre, alcaldes accidentals durant una setmana cadascun

Durant el mes d'agost Sant Cugat tindrà 4 alcaldes accidentals, que ocuparan el càrrec de l'alcaldessa, Carmela Fortuny, durant les vacances d'aquesta. Els quatre alcaldes accidentals que tindrà Sant Cugat durant l'agost són Susanna Pellicer, Eloi Rovira, Cristina Paraire i Joan Puigdomènech, que ocuparan el càrrec durant una setmana cadascun.

Els alcaldes i alcaldesses accidentals

- Sussanna Pellicer (de l'1 al 8 d'agost): Susanna Pellicer ocupa la Tinència d’alcaldia de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés Social i Habitatge i regidora de Cooperació amb adscripció de la Regidoria d’Educació, Universitat, Família i Recursos Humans. Pellicer és Llicenciada en Ciències de la Informació (Periodisme), membre del departament de publicacions a l’IESE i té un Postgrau en Administracio Publica per la UAB. En la vessant política va ser Vocal per CiU a l’EMD de Valldoreix (2004-2007). Des de 2007, regidora d’Immigració, Igualtat i Cooperació Internacional a l'Ajuntament de Sant Cugat i, des de gener de 2011 fins al final del mandat, tinent d'alcalde de Serveis a la Ciutadania i Habitatge.

-Eloi Rovira (del 8 al 15 d'agost): Rovira és, des del juny, tintent d'Alcalde de Promoció de la Ciutat, Joventut i Esports, amb adscripció de la Regidoria de Cultura, Promoció Econòmica i Ocupació, i de la Regidoria de Comerç. Rovira ha dedicat gran part de la seva vida a l'esport, sent inclús internacional amb Espanya. És Tècnic superior d’Activitats físico-esportives i finalitzant el grau de Relacions Locals i Ocupació per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). En l'àmbit polític va ser, del 2011 a 2015 va ser coordinador d’entitats esportives de l’Ajuntament.

-Cristina Paraire (del 15 al 22 d'agost): Paraire ocupa la Tinència d'alcaldia de Presidència, Entorn Urbà, Mobilitat i Seguretat Ciutadana, amb adscripció de la Regidoria d'Innovació i Govern Obert. A més, és Portaveu del grup municipal. Paraire porta ja anys a l'Ajuntament. Va ser regidora de Serveis Urbans (2003-2007); tinent d’alcalde de Serveis Urbans i Manteniment de la Ciutat (2007-2011); tinent d'alcalde de Presidència i Serveis Urbans (2011-2013); des de juny de 2015 fins juliol de 2016, tinent d'alcalde de Presidència i Serveis Urbans i Portaveu.

-Joan Puigdomènech (del 22 al 30 d'agost): Joan Puigdomènech és tinent d'alcalde de Territori, Medi Ambient i Participació Ciutadana, amb adscripció de la Regidoria d'Economia i Hisenda. Anteriorment havia estat regidor de Medi ambient, des de 2011. És Doctor en Física per la Universitat de Barcelona, professor titular d’universitat a la UPC des de l’any 1986 i Director de l'ETS d’Arquitectura del Vallès (UPC-Sant Cugat) de 2005 a 2011.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem