Sant Cugat vol distingir-se amb l'acreditació Ciutat pel Comerç Just

Amb una declaració de la Junta de Portaveus, el municipi inicia el camí per aconseguir aquesta acreditació, que a Catalunya només la té Manresa

Sant Cugat referma l'aposta pel comerç just i el consum responsable. A través d'una declaració de la Junta de Portaveus, el Ple municipal ha aprovat iniciar els tràmits per aconseguir l'acreditació Ciutat pel Comerç Just, una distinció que a Catalunya només té Manresa. L'Ajuntament també es compromet a continuar estimulant la feina de les entitats i organitzacions que, des del camp de l'economia solidària, incorporen el comerç just en les seves activitats. 

A més, el consistori també vol impulsar, juntament amb entitats locals i en el marc de la Xarxa Solidària i la Taula per l'Economia Social i Solidària, una campanya d'informació i sensibilització sobre el comerç just per difondre el concepte, la pràctica, els objectius, els beneficis i els resultats entre la ciutadania.

Tots els vots hi han votat a favor a excepció de Vox, que s'ha abstingut. 

CONSULTA AQUÍ LA DECLARACIÓ DE LA JUNTA DE PORTAVEUS 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem