El santcugatenc i conseller, Damià Calvet, es torna a postular com a candidat de Junts

Calvet va ser tinent d'alcaldia pel PDeCAT a Sant Cugat i ara és conseller de Territori de la Generalitat

El santcugatenc i conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Damià Calvet, ha assegurat en una entrevista a Europa Press que es presentarà a unes possibles primàries per ser el candidat de Junts per Catalunya a la Presidència de la Generalitat en les pròximes eleccions catalanes "si es donen unes determinades circumstàncies". D'aquesta manera, Calvet ha tornat a refermar sis mesos després la seva intenció de presentar-se com a candidat.

Més info: Damià Calvet s'ofereix per ser candidat de Junts per Catalunya a la Generalitat

Calvet defensa que hi hagi primàries i que es donin "unes circumstàncies determinades" que no ha concretat.  Si es compleixen aquests dos supòsits, es presentarà a unes eleccions internes del partit per encapçalar la candidatura.

De tota manera, aquest horitzó encara no centra el seu dia a dia i ha explicat que ara la seva feina és la reactivació econòmica després de la COVID-19.

Junts per Catalunya està immers en un procés electoral intern que acabarà el pròxim 9 d'agost i que ha de designar els membres de l'executiva del partit.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem