El santcugatenc David Andrés, número 3 de Ciutadans a les eleccions al Parlament

Andrés, que en les darreres eleccions municipals també va anar de 3 per la formació taronja, treballa a una consultoria i és cofundador i soci de l'agència Two Zero

El santcugatenc David Andrés anirà de número 3 a la llista electoral de Ciutadans a les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig. Andrés, que ja havia anat també de 3 a les darreres eleccions municipals en què la formació taronja es va quedar sense representació al ple, acompanyarà al candidat, Carlos Carrizosa. El partit defensa que es tracta d'una llista "totalment renovada" que conjuga l'experiència de noms com Marina Bravo i Noemí de la Calle amb cares joves com la del santcugatenc.

La llista es va aprovar pel Comitè Autonòmic de Ciutadans a Catalunya aquest dimarts, 2 d'abril, i ha estat ratificada pel Comitè Nacional del partit. La formació ha presentat aquest dimecres públicament la candidatura en una roda de premsa a la Plaça Espanya de Barcelona.

El perfil de David Andrés

El santcugatenc treballa a una consultoria. És graduat en Administració i Direcció d'Empreses i Dret per Esade. També és cofundador i soci de l'agència d'innovació Two Zero. Ha treballat en l'àmbit de les startups, en el desenvolupament d'empreses emergents i en consultoria.

En clau local, Andrés va ser finalista als Premis Ciutat de Sant Cugat del 2017 per haver guanyat l'Audi Creativity Challenge. Actualment, ocupa el càrrec de secretari a l'agrupació local de Ciutadans de Sant Cugat - Rubí - Castellbisbal.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem