El santcugatenc Jofre Llombart, nou secretari de Difusió del Govern

Jofre Llombart havia treballat al 'Diari de Sant Cugat' i actualment és sotsdirector de Rac 1

El periodista santcugatenc Jofre Llombart serà el nou secretari de Difusió del Govern, a proposta del conseller d'Economia, Jaume Giró (Junts per Catalunya). Aquest és un dels càrrecs amb influència als mitjans de comunicació que encara quedava per nomenar al departament d'Economia. Llombart és l'actual sotsdirector de RAC 1.

Durant la seva trajectòria professional ha passat per diversos mitjans com Catalunya Ràdio, Televisió de Catalunya o el Punt Avui. Serà nomenat dimarts que ve al Consell Executiu del Govern.

Jofre Llombart va ser durant vuit temporades el sotsdirector d’El món a Rac1. Abans, havia estat 12 anys a Catalunya Ràdio amb tasques com la coordinació d’El matí de Catalunya Ràdio, coordinador d’Informatius i corresponsal a Madrid.

La seva carrera radiofònica va començar fa 25 anys a Ràdio Sant Cugat, el 1994. Posteriorment va treballar al 'Diari de Sant Cugat', on va arribar a ser-ne el director, i va col·laborar amb el TOT.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem