El santcugatenc Marc Tolrà, al comitè executiu del nou Partit Nacionalista de Catalunya

Marc Tolrà és un dels setze membres que formen el comitè executiu del partit liderat per Marta Pascal

Marc Tolrà serà el nou secretari de Política Europea dins del comitè executiu del nou Partit Nacionalista de Catalunya liderat per Marta Pascal. El santcugatenc i expresident de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), va rebre la proposta per formar part de l'executiva de la mateixa Marta Pascal i ha marcat com a objectiu de l'agrupació "situar el catalanisme moderat, de centre, europeista, pactista i el bon govern sobre la taula" al servei de tots els catalans.

Aquest nou Partit Nacionalista de Catalunya, que neix a partir del moviment de Poblet on es va anar elaborant un ideari que va instar la seva creació, tindrà una executiva nodrida d'excàrrecs locals del PDECat. Així, els setze membres que acompanyaran a Marta Pascal al comitè seran Àlex Moga, Georgina Bombardó, Mercè Dalmau, Rosa Orriols, Eva Garrell, Oriol Puig, Pep Garcia, Marc Perelló, Albert Farré, Adrià Aldoma, Pere Martínez, Bernat Orellana, Manel Romans, Marc Tolrà i Rodolfo Fernández.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem