La santcugatenca Elena Vila, nova membre de l'executiva nacional del PSC

Elena Vila és tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Empresa i Ocupació de Sant Cugat

La santcugatenca Elena Vila, tinenta d'alcaldia de l'Ajuntament de Sant Cugat, ha estat escollida membre de l'executiva nacional del PSC. Vila ocuparà la secretaria d'esports de la nova executiva, que liderarà Salvador Illa com a primer secretari. Així es va decidir durant el congrés extraordinari del partit, celebrat aquest cap de setmana.

El seu objectiu serà desenvolupar les relacions i l’anàlisi del sector esportiu. "És un orgull i una enorme satisfacció poder formar part d’aquest nou equip i posar-me a disposició del partit. Agraeixo la confiança dels companys que han treballat per això, i una immensa gratitud a Salvador Illa per aquesta oportunitat”, ha celebrat Vila en declaracions recollides per un comunicat del PSC.

Pel PSC de Sant Cugat és també un reconeixement a la tasca feta en clau municipal, tal com expressava el seu primer secretari, Pere Soler: “Es reconeix el treball dels socialistes a Sant Cugat, nosaltres encaràvem aquest congrés per recuperar espai en la organització, i ho hem assolit. Estem satisfets de la feina feta i és fruit de l’esforç de tots, és una satisfacció i sens dubte estem segurs que Vila realitzarà una excel·lent tasca". 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem