Dos santcugatencs, a l'executiva de les Joventuts Socialistes del Vallès Oest

Pere Sole, com a secretari d'Organització, i José María Saez, com a secretari de Formació i Transició Ecològica, formaran part de la nova executiva de la federació

La nova executiva de la Federació de les Joventuts Socialistes de Catalunya del Vallès Oest comptarà amb la presència de dos santcugatencs, després que així ho decidís per assemblea la federació, el dissabte 3 de juliol. En aquest sentit, Pere Sole, com a secretari d'Organització, i José María Saez, com a secretari de Formació i Transició Ecològica, formaran part de la nova executiva de la federació, que estarà liderada per Oriol Rivera.

Sant Cugat també té una nombrosa delegació en altres òrgans de les Joventuts en el consell nacional amb Alejandro Muñoz i Pere Soler Masip, o en el consell de federació del PSC Vallès Oest amb Alex Ballesta, Daniel Butler i Eric Zabalbescoa. A més, Sant Cugat tindrà representació en la Mesa de l'assemblea de federació de JSC Vallès Oest, amb Alex Ballesta com a secretari d'actes.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem