Segona jornada de pancartes independentistes a l'AP-7 de l'ANC

Aquesta acció ja es va fer el dissabte 4 d'agost i es repetirà el dissabte 18 d'aquest mes

La secció local de l'Assemblea Nacional Catalana de Sant Cugat ha celebrat la segona jornada de la campanya per col·locar pancartes amb missatges independentistes en tres ponts de l'AP-7, a l'alçada del municipi (al CAR de Sant Cugat, a la carretera de Roquetes i a l'Eroski).

Una 60a de voluntaris han estat durant el matí del dissabte 11 d'agost en aquests ponts, sostinguen les pancartes i banderes, favorables a la independència de Catalunya. Des de l'organització han apuntat al TOT Sant Cugat que durant la jornada del dissabte 11 hi han participat més voluntaris que en el primer dia de la campanya. El que s'ha repetit han estat les reaccions. Hi ha hagut de tot: mostres de disconformitat amb algun insult i mostres de suport amb tocades de clàxon i salutacions.

La campanya, que es basa en una col·laboració amb els CDR de les comarques de Girona i altres seccions locals de l'ANC, ja va iniciar-se el dissabte 4 d'agost, i es repetirà el proper dissabte 18.

Més info: l'ANC de Sant Cugat penja missatges independentistes en ponts de l'AP-7

L'objectiu és transmetre missatges favorables a la independència i reivindicatius en pro de la llibertat dels presos polítics. Per fer possible l'acció, la secció local de l'ANC necessita prop de 50 voluntaris. Per inscriure's com a voluntari cal enviar un correu a pxisantcugat@gmail.com.

L'ANC de Sant Cugat ja prepara l'11 de setembre.

Més info: L'ANC de Sant Cugat ja prepara l'11 de setembre

 

 
Comentaris

Destaquem