L'artista Sergi Barnils, a les llistes de VOX-Família i Vida

Tot i reiterar el seu suport al partit antiavortament, l'artista santcugatenc desconeixia la coalició amb VOX a les eleccions municipals

L'artista santcugatenc Sergi Barnils ocupa la posició número deu a les llistes de VOX – Família i Vida de cara a les eleccions municipals de diumenge 24 de maig. Una posició que ocupa com a membre del Partit Família i Vida, amb el que ja ha figurat a les llistes de les dues passades eleccions.

Com ha explicat Barnils, “les dues formacions han fet una coalició per presentar-se a aquestes eleccions municipals, una coalició que només es dóna a Sant Cugat, Granollers i Barcelona”.

Amb tot defensa que “vaig amb Família i Vida per la seva defensa de la vida i de la família, i em vaig engrescar, més que per política, pel fet de veure que a Europa fa anys que es mosseguen la seva mà pel que fa a cultura, deixant enrere els principis ètics del cristianisme”. “Em sembla lloable que un partit petit defensi coses bàsiques que no defensa gairebé ningú”.

Pel que fa a la coalició amb VOX, Barnils afirma que “no ho acabo de veure clar” dient que “a les darreres eleccions europees, aquests dos punts claus que defensem Família i Vida no els tenien gaire clars”, tot i que “ara sí que figura al seu programa”.

En aquest sentit, entona el mea culpa en no saber que ambdues formacions acudien juntes a les eleccions municipals de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem