Els serveis socials i l'habitatge centren les 100 noves mesures per fer front la COVID-19

Els regidors de l'Ajuntament de Sant Cugat van treballar conjuntament en les comissions informatives extraordinàries per crear aquestes noves mesures

L'Ajuntament de Sant Cugat va aprovar un pla de 100 mesures per pal·liar els efectes de la COVID-19, unes mesures que sorgeixen de les tres comissions informatives extraordinàries (Hisenda, Promoció Econòmica i Comerç; Drets Socials i Gent Gran; i Cultura i Teixit Associatiu) formades per tots els grups municipals. 

Aquestes 100 mesures s'engloben en tres grans àmbits: serveis socials, habitatge i reactivació econòmica, a més d'altres partides destinades per a àrees com educació, cultura i teixit associatiu o l'augment de les partides de suport social per a persones i famílies amb situació de vulnerabilitat i suport a l'assistència domiciliària.

Així doncs, l'Ajuntament de Sant Cugat ha mobilitzat un total de 15 milions d'euros, la xifra més alta per fer front a una emergència, dels quals 12,85M provenen dels romanents pressupostaris de l'any 2019 i 2,5M que s'han incorporat de la darrera modificació del pressupost del 2020, aprovat en el darrer Ple Municipal de juliol.

Amb tot, aquestes 100 mesures s'uneixen a les primeres 60 que l'Ajuntament va aprovar durant el mes d'abril i en les quals es va mobilitzar un total de 7 milions d'euros.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem