Valents reivindica la necessitat d'un hospital públic i un jutjat a Sant Cugat

Valents ha fet un acte de presentació de la seva candidatura on ha volgut posar en relleu algunes de les mancances principals del municipi i la seva visió com a partit polític

La ciutadania de Sant Cugat és “privilegiada” per viure en un municipi com aquest, tot i així, el govern no dona resposta a les necessitats d’una ciutat que està en continu creixement. Aquesta ha estat la premissa de la candidata a l’alcaldia de Valents, Silvia Tusell, en la presentació de la seva candidatura, aquest dijous, 4 de maig. “No tenim serveis” ha exposat, denunciant una falta de voluntat per part de l’Ajuntament d’exigir a les institucions superiors en temes de salut, com la construcció d’un hospital públic, o en temes de justícia, amb un jutjat de primera instància: “L’Ajuntament ha de ser valent i deixar-se de voler escalar en la seva carrera política personal”. També ha mencionat la falta de residències d’avis o infraestructures d’entrada a les autopistes.

També ha fet menció a una "falta de preocupació" per part del govern actual pel que fa a temes d'habitatge públic: "Tenim una ciutat d'èxit, però els nostres joves no poden viure en ella perquè no poden pagar 40 metres quadrats per viure". En aquesta línia, tot i el "potencial extraordinari" que té Sant Cugat, Tusell considera que "no es creen sinergies a la ciutat" i que s'hauria de crear una "marca Sant Cugat".

Pel que fa als membres de la seva candidatura, l'alcaldable ha volgut agrair "il·lusió" de les 28 persones que s'han sumat, on es troben advocats, sanitaris, empresaris o arquitectes. Tusell també ha destacat que la llista la formen gent de Sant Cugat, estrangers comunitaris, o la comunitat llatinoamericana, entre d'altres. I, encara que no es presenten a Valldoreix, tenen un representant del barri a la candidatura. La presència de gent jove ha estat també un punt important per a la candidata, qui anima a la Joventut a involucrar-se.

El secretari de la organització del partit, Jean Castel, també ha participat a l’acte i ha volgut posar en valor tota la feina feta en els 15 mesos que fa de la creació del partit. Així doncs, proposen un programa que “parla del problema i de la conseqüència, però també proposa iniciatives per revertir situacions”, amb tres nexes en comú amb totes les candidatures de Valents a Catalunya: “Seguretat, treball i llibertat”. “La reactivació econòmica és una prioritat i, alhora, una garantia en l’àmbit laboral, ja que garanteix la generació de llocs de treball” ha declarat Castel.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem