Soler (PSC Sant Cugat): 'Vam dir que seríem decisius en el govern i hem complert'

La formació política local ha parlat sobre els seus primers 2 anys dins l'equip de govern i ha explicat les accions socialistes que s'han dut a terme

El PSC Sant Cugat ha fet balanç de l'equador del seu mandat dins de l'equip de govern de l'Ajuntament de Sant Cugat, el dissabte 13 de novembre a la plaça dels Quatre Cantons, sota el lema de Les accions del Govern Socialista del Canvi. Durant l'acte, la formació política ha posat en relleu "el canvi en la mirada i la gestió de les polítiques públiques" i ha explicat les accions "amb ADN socialista" de l'actual equip de govern.

Així doncs, Pere Soler, primer tinent alcalde de l'Ajuntament i portaveu del partit polític, ha assenyalat la importància d'aquest canvi en l'equip de govern per part de la ciutadania: "Durant la campanya electoral vam dir que seríem decisius en aquest govern i hem complert. Hem fet un canvi en la mirada i la gestió de les polítiques públiques i de les prioritats de l'agenda pública després de 32 anys de governs convergents".

D'altra banda, Soler no ha volgut deixar de costat que el mandat està sent marcat per la crisi de la Covid-19: "Hem viscut la pitjor crisi sanitària i econòmica, però com a partit hem tingut un paper cabdal en la gestió de superar la pandèmia. La regidora Pilar Gorina ha fet front a les necessitats de la comunitat educativa; el regidor José Gallardo ha estat al capdavant dels serveis urbans per tenir una ciutat més neta i endreçada, mentre que la tinent alcalde Elena Vila s'ha encarregat que el nostre teixit comercial tingués una petita esperança".

La lluita contra la Covid-19, amb un pressupost de 17 milions d'euros, i els pressupostos municipals han estat també protagonistes en el balanç del primer tinent alcalde: "Ha estat un encert també que nosaltres ens encarreguem de l'àrea de Presidència i Economia. La pandèmia ens ha fet créixer i ens hem centrat en l'escut social i el dinamisme econòmic de la ciutat".

Finalment, Pere Soler ha posat en relleu les accions en les quals ha treballat el PSC Sant Cugat, com la lluita contra la bretxa digital o la segregació escolar, l'impuls dels agents de civisme o els serveis de neteja: "L'oposició està sembrant una idea que la ciutat està més bruta o deixada, però en realitat aquesta ciutat està més neta i endreçada". En una altra banda, Soler ha explicat que la força política "està compromesa amb la lluita contra el canvi climàtic" i ha identificat diferents accions com l'Anella Verda o la Zona de Baixes Emissions.

Suport d'altres companys socialistes

En l'acte de balanç de mandat del PSC Sant Cugat ha estat present Raúl Moreno, diputat al Parlament de Catalunya, el qual ha valorat la presència de la força local en l'equip de govern de l'Ajuntament de Sant Cugat: "La política és arribar a acords amb gent que pensa diferent i el PSC Sant Cugat és un exemple. El PSC és la centralitat i som capaços d'identificar els problemes reals que preocupen a la gent vers altres aspectes nacionalistes que no volem entrar".

Per la seva banda, la també diputada Eva Candela, ha assenyalat el creixement de la força política local: "PSC Sant Cugat ha passat de tenir 1 regidor a tenir-ne 4 i a ser part fonamental de l'equip de govern. Això no és fruit de la casualitat, sinó perquè esteu cobrint tots els racons de la ciutat, deixant de costat les desavinences amb les altres formacions polítiques dins de l'equip de govern amb l'objectiu de treballar per a la ciutat".

Salvador Illa, diputat i portaveu del PSC Catalunya, ha felicitat, amb un vídeo, la formació política per la seva tasca: "Esteu fent una magnífica feina amb uns resultats palpables per a la ciutadania. Vàreu decidir el camí correcte quan veu optar per un canvi". Finalment, diferents alcaldes socialistes del Vallès Occidental han volgut agrair la tasca al PSC Sant Cugat i han encoratjat la força política a seguir treballant amb vídeos, a més de l'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, la qual també ha acompanyat a la formació local.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem