Solidaritat Catalana agraeix la seva adhesió a la Mesa pel Sí de Sant Cugat

La Mesa pel Sí està formada per partits amb representació al ple municipal i d'altres formacions sobiranistes

Solidaritat Catalana per la Independència de Sant Cugat s'adheria recentment a la Mesa pel Sí, la mesa formada per partits polítics i associacions favorables tant al referèndum de l'1 d'octubre com a l'opció del sí. 

Després d'anunciar la seva dissolució, a causa dels resultats obtinguts en les eleccions municipals del 2015, Solidaritat Catalana s'ha refet i ha continuat treballant. Actualment, la formació compta amb més de 300 persones adherides o simpatitzants. 

Ara, amb l'objectiu del referèndum i de la independència en comú, Solidaritat Catalana s'ha adherit a la mesa. En aquest sentit, Jordi Manchón, coordinador de Solidaritat Catalana al Vallès Occidental i a Sant Cugat, destaca que "des de la secció local de Solidaritat per la Independència (SI) volem agrair l’esforç de totes les persones que han fet possible la incorporació al grup de treball pel Si al referèndum i pel Si en el referèndum".

Manchón, a més afegeix que "durant molt de temps hem fet donar voltes i voltes, massa voltes al hàmster del procés; sembla però que la unitat d’acció ha tornat, ara que estem tan a prop de l’objectiu només volem dir que hem estat, hi som i hi serem fins a l’esclat final i més enllà". 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem