contingut promocionat
som valldoreix logo

 

 

Susana Herrada, l’alternativa perquè Valldoreix segueixi sent una vila privilegiada

La candidatura ‘Som Valldoreix’ liderada per Susana Herrada ha presentat vuit eixos programàtics claus per al desenvolupament de la vila

Som Valldoreix liderada per Susana Herrada ha aprofitat la inauguració del local de campanya (rambla Mossèn Cinto Verdaguer, 25 de Valldoreix) per presentar els eixos programàtics del seu programa i l’equip que el durà a terme. Durant les dues setmanes de campanya electoral, el local estarà obert els dimarts i dijous de 18 a 20 hores per escoltar la veu dels valldoreixencs i valldoreixenques.

  Entra per a més informació

banner som valldoreix

 

Masia Can Monmany a Valldoreix. FOTO: Cedida

Masia Can Monmany a Valldoreix. FOTO: Cedida

Les vuit prioritats per Valldoreix

Pel que fa als eixos programàtics destaquen vuit prioritats per Valldoreix. Són les següents:

1. Lideratge femení i experiència en gestió: Governar d’una manera transparent, propera i empàtica fent un ús eficient i sostenible de la gestió dels recursos humans, materials i econòmics.

2. Reforç de la seguretat i en especial contra les okupacions: Augmentar la plantilla d’agents cívics i treballar coordinadament amb Policia Local i Mossos d’Esquadra per tal d’augmentar la seguretat amb més presència policial exigint a Sant Cugat la subcomissaria promesa que mai ha arribat.

3. Reorganització de l’equip d’urbanisme: Més eficiència i millor mobilitat millorant el servei de llicències d’obres reduint-ne radicalment els temps de tramitació. Paral·lelament, impulsar projectes urbanístics pendents com Mas Fuster, la Colònia Montserrat, Can Calopa i completar la urbanització d’Avinguda Baixador.

4. Un futur per als joves de Valldoreix: Exigir a Sant Cugat que s’executi la promoció a l’estació de FGC i promoure l’emprenedoria entre el jovent de la nostra vila. A la vegada, es treballarà per impulsar activitats i més espais de lleure.

Camp esportiu a Valldoeix. FOTO: Cedida

Camp esportiu a Valldoeix. FOTO: Cedida

Comerç a Valldoreix. FOTO: Cedida

Comerç a Valldoreix. FOTO: CedidaComerç a Valldoreix. FOTO: Cedida

5. Més esports: S’adequarà el camp de futbol actual amb gespa artificial amb el projecte que ja tenim i que ens permet disposar de capacitat financera per assolir-lo. També crearem unes pistes de vòlei platja i lluitarem per disposar d’un pavelló per potenciar tot l’esport base que requereix el jovent de la nostra vila.

6. Administració econòmicament sanejada i impuls del comerç local: Tenim una administració sanejada que volem seguir fent-la créixer, coordinant-nos amb Sant Cugat per afrontar reptes econòmics realistes. Tot això implicarà, entre d’altres, una potenciació del comerç local amb diverses propostes com, per exemple, la targeta de fidelització pels usuaris.

7. Prevenció d’incendis i mesures contra l’emergència climàtica: Valldoreix està envoltat per Collserola i cal prendre mesures preventives contra el foc. Això es tradueix en neteja de franges forestals i de les rieres, foment de la pastura, aposta per l’energia sostenible...

8. Noves centralitats (teatre, escola de música i equipaments): Valldoreix precisa d’un eix amb diferents centralitats (Casalet, Pl. Pompeu Fabra, Mas Roig, Brollador i punts de restauració, comerç i lleure), requereix un nou edifici de l’Escola de Música i d’un projecte de restauració i activitats a la Masia de Can Montmany.

Noves centralitats de Valldoreix. FOTO: Cedida

Noves centralitats de Valldoreix. FOTO: Cedida

  Entra per a més informació

Presentació del programa electoral

La presentació del programa electoral sencer s’emmarcarà dins l’acte central de campanya que tindrà lloc el pròxim divendres 19 de maig a la plaça del Casalet de Valldoreix.

Presentació de la candidatura de SOM Valldoreix a la seu de campanya. FOTO: Cedida

Presentació de la candidatura de SOM Valldoreix a la seu de campanya. FOTO: Cedida

Coneix l'equip de Som Valldoreix

D’altra banda, aquest és l’equip que presenta Som Valldoreix per dur a terme totes aquestes propostes:

Susana Herrada som valldoreix

 

Susana Herrada: Vicepresidenta de l’EMD. Valldoreixenca d’adopció des del 2002. Treballadora en el sector turístic, dedicada a la família i al món associatiu. Ara compromesa amb la vida al poble.

Bernat Gisbert som valldoreix comprimit

 

Bernat Gisbert: Llicenciat en periodisme i postgrau en comunicació política. Actualment, es dedica al sector digital com a responsable de desenvolupament corporatiu i és vocal de l'EMD de Valldoreix.

lluisa muñoz som valldoreix

 

Lluïsa Muñoz: Emprenedora de Valldoreix. Es dedica al sector de la restauració i és vocal d'Economia i Comerç a l'EMD.

Adrian van der hoeven som valldoreix

 

Adrian van der Hoeven: Graduat en Màrqueting i Relacions Públiques, expertesa en esdeveniments. Actualment auxiliar tècnic de mobilitat a l'Ajuntament de Sant Cugat

Sandra Rovira som valldoreix

 

Sandra Rovira: Biòloga, consultora de sostenibilitat corporativa i emprenedora.

Toni Font som valldoreix

 

Toni Font: Gerent d'una empresa de distribució d'accessoris i aliments per animals de companyia.

Montse Roura som valldoreix

 

Montse Roura: Presidenta del Casal d'Avis de Valldoreix.

David Torner som valldoreix

 

David Torner: Diplomat en relacions laborals i tècnic superior en prevenció de riscos. Actualment treballa al sector bancari.

Roser clavell som valldoreix

 

Roser Clavell: Llicenciada en Dret. Experta en Relacions Internacionals i Diplomàcia Pública. Vint anys d'experiència al servei públic, tant per al Govern Britànic com per a la Generalitat de Catalunya.

 
Comentaris

Destaquem