Susana Herrada rep l'escalf dels militants en la presentació com a presidenciable

Destacades figures de Junts per Sant Cugat i Junts per Valldoreix, com el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, han elogiat la figura de la candidata a dirigir el govern valldoreixenc

Susana Herrada, Junts per Valldoreix, ja és oficialment candidata a la presidència de l'EMD de Valldoreix després celebrar-se aquest dijous l'acte de presentació a la rambla mossèn Cinto Verdaguer, 25. I ho ha fet rebent el suport de l'actual president, Josep Puig, del candidat de l'alcaldia de la ciutat i portaveu de Junts per Sant Cugat, Josep Maria Vallès, la regidora Cristina Paraira i l'extinenta d'alcaldia a l'Ajuntament del municipi, Susana Pellicer, que ha conduït l'acte.

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, a la presentació de Susana Herrada com a presidenciable. FOTO: Cedida

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, a la presentació de Susana Herrada com a presidenciable. FOTO: Bernat Millet

Primer, el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, ha repassat com va arribar a la presidència de l'entitat per parlar de la seva relació amb Susana Herrada. "Van aprendre des de sota", ha recordat Puig, ja que van haver d'estar uns anys fent d'oposició fins que van poder governar a partir de l'any 2011.

Arribat a aquest punt, li ha donat ànims i li ha demanat "que es calci perquè i ve una de bona", perquè, segons ha dit, en els 12 anys de govern la seva gestió, que ha qualificat de bona, ha generat adversitat en els membres de l'oposició.

I ha acabat desitjant-li "molta sort a la Susana" i ha demanat a tots els presents que li donin suport perquè sigui la pròxima presidenta de l'EMD de Valldoreix.

Josep Maria Vallès, regidor i alcaldable de Junts per Sant Cugat, a la presentació de Susana Herrada com a presidenciable a l'EMD de Valldoreix. FOTO: Bernat Millet

Josep Maria Vallès, regidor i alcaldable de Junts per Sant Cugat, a la presentació de Susana Herrada com a presidenciable a l'EMD de Valldoreix. FOTO: Bernat Millet

Després, el portaveu de Junts per Sant Cugat a l'Ajuntament i alcaldable, Josep Maria Vallès, ha donat les gràcies al Josep per la "feina" feta que ha fet a Valldoreix i per la "generositat" de fer el "pas al costat" en favor de Susana Herrada. "Sempre li dic presidenta, perquè n'estic convençut", ha revelat Vallès que l'ha qualificada d'una "persona incansable" que trepitja Valldoreix de dilluns a diumenge trepitjant. I s'ha mostrat convençut que serà la pròxima presidenta de Valldoreix.

I també s'ha referit a la unió dels partits d'esquerres per tenir un candidat comú."Fas por, Susana! S’han hagut d'ajuntar totes les esquerres per guanyar-te la presidència de Valldoreix", ha exclamat el líder de Junts.

Dit això, ha aprofitat per referir-se a l'actual equip govern de l'Ajuntament de Sant Cugat. "Ja sabem quin és l’experiment del tripartit amb Sant Cugat. És el desgovern". I ha aprofitat per dir que "no volem experiments per Valldoreix i volem treballar coordinats perquè guanyarem a Sant Cugat i preservarem el model de ciutat de Sant Cugat.

A continuació, ha tingut una deferència envers Elena Degollada, la vocal morta en els últims mesos, a la qual s’ha referit amb unes boniques paraules de record.

Més info: Mor Elena Degollada, vocal de l'EMD de Valldoreix

I en aquest moment l'ha abraçat i ha dit que "junts" guanyaran i governaran Valldoreix i Sant Cugat. Com a anècdota, Herrada li ha respost que, malgrat la unió, alguna vegada "ens barallarem" perquè no sempre els interessos de Valldoreix van lligats als de Sant Cugat.

Josep Maria Vallès amb Susana Herrada a la presentació com a presidenciable de l'EMD de Valldoreix. FOTO: Bernat Millet

Josep Maria Vallès amb Susana Herrada a la presentació com a presidenciable de l'EMD de Valldoreix. FOTO: Bernat Millet

L'acte ha acabat amb una entrevista de la regidora Cristina Paraira a la presidenciable a l'EMD de Valldoreix, Susana Herrada. Durant la conversa han repassat els primers anys a Sant Cugat i Valldoreix per allà l'any 1997.

Dels inicis, Herrada ha dit que la cridava molt el moviment associatiu i després de formar part d’una primera associació veïnal va participar en la plataforma veïnal de Puig. També ha explicat que quan van començar a l'EMD "no tenien experiència en política" i ha destacat que sort en van tenir del suport la vocal experimentada, Àngels Solé.

Conversa entre Susana Herrada i Cristina Paraira, a la presentació com a presidenciable a l'EMD de Valldoreix. FOTO: Bernat Millet

Conversa entre Susana Herrada i Cristina Paraira, a la presentació com a presidenciable a l'EMD de Valldoreix. FOTO: Bernat Millet

 

El llegat d'Herrada a Valldoreix

Després, la presidenciable per Junts per Valldoreix ha defensat la política del seu partit, Junts per Valldoreix, al capdavant de l'EMD de Valldoreix com el soterrament de les torres d’alta tensió, les obres de l'avinguda del Baixador, la plaça de centralitat i el manteniment dels carrers. En aquest sentit, ha assegurat que "mantenir Valldoreix neta és una prioritat".

I ha recordat els moments difícils que ha viscut des que el seu partit governa l'EMD com la malaltia de Josep Puig o la que ha considerat com la pitjor notícia del mandat: la pèrdua de l’Elena Degollada.

Més info: "Fem aquest acte perquè tinguem un bon record de l'Elena Degollada"

Després Herrada ha dit que és molt important la sostenibilitat mediambiental i ha destacat que es va poder entrar al consorci del Parc de Collserola. "Seria terrible un incendi i tenim claríssim que els focs s'apaguen a l’hivern", ha exclamat la presidenciable per Junts per Valldoreix.

També ha destaca la mobilitat i l'aposta del seu partit pel transport públic, consolidant l'enllaç de les línies de bus amb l'estació de FGC i investigant noves fórmules com un bus a demanda.

Tot i això, ha dit que a Valldoreix hi ha molta gent que necessita el cotxe per desplaçar-se i ha explicat que treballaran per trobar un equilibri entre el vehicle privat i el transport públic.

A més, ha fet referència a la seguretat i a les quatre càmeres de seguretat que s'han instal·lat i ha aprofitat també per recordar que reclamen a Sant Cugat més vigilància policial i als legisladors una llei més dura amb els ocupants il·legals d'habitatges.

Josep Puig, Susana Herrada i Josep Maria Vallès a la presentació com a presidenciable a l'EMD de Valldoreix. FOTO: Bernat Millet

Josep Puig, Susana Herrada i Josep Maria Vallès, a la presentació com a presidenciable a l'EMD de Valldoreix. FOTO: Bernat Millet

Les propostes de la candidata

Per altra banda, ha volgut destacar una sèrie de propostes que esperen fer en els pròxims mesos. En aquest sentit, ha recordat que s'han comprat els terrenys del costat de l’EMD i de l’estació de FGC. I sobre aquests últims ha dit que serviran per construir-hi un pàrquing imminent que potenciï el transport públic.

També ha mostrat la voluntat de promoure per les associacions del poble i dimensionar la plaça de la centralitat i fer-hi un teatre. "Les associacions s’ho mereixen", ha dit.

I s'ha compromès també a acabar les obres de l'avinguda Baixador, el parc esportiu i a dur a terme el projecte de l'escola de música.

I ha acabat la seva conversa amb Paraira expressant que "sent el repte amb il·lusió" i agraint al seu marit el suport rebut i a tots els vocals que ha passat per Valldoreix. "De tots hem après i tots han estat importants", ha dit. I sobretot a Josep Puig i als vocals de Junts. I ha tingut un record especial de nou per l’Elena Degollada. "Guanyarem per tots i per ella sobretot", ha exclamat Herrada.

L'exvicepresident del Govern de la Generalitat, Jordi Puigneró, a la presentació de Susana Herrada com a presidenciable a l'EMD de Valldoreix. FOTO: Bernat Millet

L'exvicepresident del Govern de la Generalitat, Jordi Puigneró, entre els assistents la presentació de Susana Herrada com a presidenciable a l'EMD de Valldoreix. FOTO: Bernat Millet

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem