Susanna Casta seguirà com a vocal del PSC a l'EMD de Valldoreix

La valldoreixenca ja va ser vocal a Valldoreix amb el PSC en el darrer mandat (2019-2023) i amb anterioritat havia sigut vocal de Ciutadans

Susanna Casta serà la vocal de l'EMD de Valldoreix pel PSC, després que l'executiva del partit polític aprovés la proposta per unanimitat, tal com han indicat en un comunicat. Amb això, Casta, que ja ha estat vocal de l'EMD de Valldoreix en aquest mandat, seguirà formant part de la Junta de Veïns.

Des del grup municipal, han lloat la tasca de Susanna Casta com a vocal en aquest darrer mandat: "Susanna Casta ha actuat al llarg d'aquest mandat, en moltes ocasions malgrat ser a l'oposició, com a intermediació entre el govern de Sant Cugat i l'EMD de Valldoreix, aportant solucions i interlocució amb el veïnatge i amb el teixit comercial".

La valldoreixenca, anteriorment, havia sigut vocal de Ciutadans en l'EMD de Valldoreix, no obstant això, va renunciar a la vocalia el 2017, després de mostrar-se crítica amb l'actuació policial de l'U d'Octubre.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem