Susanna Pellicer, tercera regidora del govern que no seguirà

Susanna Pellicer ha estat setze anys vinculada a la política municipal de Sant Cugat i Valldoreix

Susanna Pellicer, actual tinenta d'alcalde de de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés Social i Habitatge; ha anunciat que no seguirà amb l'activitat política quan acabi el mandat, aquesta primavera de 2019. És la tercera regidora de l'equip de govern de PDeCAT-Demòcrates a fer aquest pas, després d'Esther Salat i Mayte Pérez.

Pellicer va iniciar la seva trajectòria política com vocal per CiU a l’EMD de Valldoreix (entre el 2004 i el 2007. El 2007, amb el llavors alcalde Lluís Recoder, va fer el pas a l'Ajuntament de Sant Cugat. Des de llavors s'ha encarregat de les carteres d'Immigració, Igualtat i Cooperació Internacional, de Serveis a la Ciutadania i Habitatge i de Benestar i Ciutadania. Des de 2011 ha estat tinenta d'alcalde.

"Després de 16 anys dedicada a la política local, crec que aquest és el moment de tancar la meva etapa com a professional en l’àmbit polític", explica Susanna Pellicer en un comunicat, que afegeix: "Des de la primera trucada de l’alcalde Lluís Recoder preguntant si podia comptar amb mi, fins ara, he mantingut la mateixa il·lusió".

L'actual tinent d'alcalde també assenyala les seves responsabilitats a l'Ajuntament, vinculades a l'atenció de les persones: "En el meu intent de millorar la vida de les persones en l’àmbit dels maltractaments, solitud i discapacitat, per exemple, m’he sentit recompensada amb escreix".

Pellicer també agraeix la "confiança" dels tres alcaldes amb els quals ha treballat, Recoder, Mercè Conesa i ara Carmela Fortuny, així com dels tècnics i professionals de l'Ajuntament. "Mantinc el compromís de seguir col·laborant en el projecte de Sant Cugat, ciutat que he vist créixer i transformar-se", finalitza.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem