'Tabàrnia Lliure' retira la placa simbòlica de plaça de l'1 d'Octubre de Sant Cugat

L'Ajuntament de Sant Cugat ha decidit canviar el nom de la plaça del Rei per plaça de l'1 d'Octubre

Un grup identificat com a 'Tabàrnia Lliure' s'ha emportat la placa simbòlica de plaça de l'1 d'Octubre de l'antiga plaça del Rei de Sant Cugat i que va penjar com a acció reivindicativa el Comitè de Defensa de la República. L'actuació de 'Tabàrnia Lliure', de la qual se n'ha fet ressò la plataforma oficial de Tabàrnia, és la resposta a la decisió de l'Ajuntament de canviar el nom de la plaça del Rei per plaça de l'1 d'Octubre.

'Tabàrnia Lliure' ha publicat una carta dirigida a l'alcaldessa de Sant Cugat i en què demana un rescat per la placa. El grup afirma que la placa és l'oficial penjada per l'Ajuntament, tot i que és una manualitat del CDR penjada fa setmanes, abans de decidir oficialment el canvi de nom de la plaça. "Ens ofeguen amb impostos de tot tipus per poder finançar plaques ridícules que es pengen als carrers públics i als edificis de les institucions que a tots ens haurien de representar", afirmen a la carta.

El grup es defineix com "una milícia armada amb bosses d'escombraries i tisores anti llaços grocs". "Si els regidors la volen recuperar hauran de pagar de la seva butxaca un impost contrarevolucionari de 155 euros", afegeixen. 'Tabàrnia Lliure' assegura patir "feixisme xenòfob" i "persecució per sentir-se tan català com espanyol".

Un dels impulsors de Tabàrnia, Jaume Vives, també ha comentat la situació a través de les xarxes socials:

Més informació
 
Comentaris

Destaquem